Thursday, May 30, 2013

Day 1 - Motivasi diri ( Rezeki dari Shaklee)

Rebranding blog. I nak ceritakan pengalaman sebagai ibu baru tapi takla baru sangat. Puteri Darwisya da nak masuk 11 bulan tapi dengan motivasi baru ingin jadi jutawan muslimah kononnya la. Harap dapat sokongan dan rezeki dari Nya. Insyallah. Amin.

Sejak dalam pantang amat stress sangat2 sebab susu badan kurang. Lepas berurut 2-3 hari baru ada sikit. Time tu memang Darwisya banyak nangis sebab dia pun tak reti hisap. Latching x ngam. So Darwisya dapat lagila sikit susu.  Just nak share on latching sebab this is very important kalau bf. how-to-breastfeed-a-visual-guide

Arwah mak dah pressure, bagila susu formula. I kalah time tu. So Darwisya from Day 1 lagi dia dah mix, sayang sangat tapi takpe I

 redha still tak give up nak cuba bf. Time pantang tu google is my best fren. Banyak tanya kawan2 suma cakap cubala makan Shaklee. Jadi nak temukan jodoh dengan Wan Fatihanum my supplier for Shaklee juga upline I sekarang, bacala blog dia http://permatacintaku.blogspot.com/

Memang start beli trial pack je RM80 sebab nak cuba. Tapi bila rasa bezanya belila full set, which I am very satisfied. Tapi kena banyak baca jugak pasal bf ni, because without knowledge memang makan supplement satu lori pun x nampak kesannya jugak. Hopefully this is ok for a start. Do keep reading and stay tune. xoxo

Hubungi mommy darwisya untuk konsultasi percuma atau sebarang keterangan lanjut.

SMS / Call / Whatsapp / Telegram: 0176725772
Email : wss_ary@yahoo.com or wssary@gmail.com
FB : Wan Shahariah Sulaiman
Fanpage: Mommy darwisya - All About Natural Supplement



** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment