Thursday, May 30, 2013

Perjalanan saya seorang bekas peramugari dan ibu kepada darwisya

Mulanya macam tak sangka, boleh ke jadi pramugari. Masa tu umur baru 18 tahun nak masuk 19. Darah masih muda tapi sebab I ni takdela kurus mana so cuba je la pegi interview. Nak ikutkan time tu nak pakai make up pun tak reti. Lipstik pun tak pernah beli, pakai mak punya. Nama pun rezeki kan and dah tersurat agaknya rezeki nak jadi pramugari, maka dapat la offer letter untuk wat medical check up. By Oktober 2001 mula la training dan kehidupan jadi pramugari yang memang tak akan I lupakan selama 4 tahun dengan MH. Pahit manis masam masin suma ada.

Bila berhenti MH ikutkan nak kahwin tapi tak kesampaian, jodoh takde agaknya. So, sempat keje kat Hotel Quality Shah Alam di mana jumpa la hubby. Cinta berputik hinggala keharini. Hasilnya Puteri Darwisya.
Panjang lagi ceritanya.. to be continued. xoxo

Hubungi mommy darwisya untuk konsultasi percuma atau sebarang keterangan lanjut.

SMS / Call / Whatsapp / Telegram: 0176725772
Email : wss_ary@yahoo.com or wssary@gmail.com
FB : Wan Shahariah Sulaiman
Fanpage: Mommy darwisya - All About Natural Supplement


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

2 comments: