Thursday, July 17, 2014

CARA JADI AHLI SHAKLEE

Mungkin ada yang di luar sana yang terfikir, susah ke nak jadi ahli Shaklee.. Tak semestinya join Shaklee kena buat bisnes, nak beli untuk makan sendiri pun boleh jugak. Sebenarnya tak susah pun. Cara dia mudah je. Ada 2 cara, mommy kongsikan yer.

Cara pertama nak jadi ahli Shaklee adalah dengan membayar RM65 tambah RM10 (postage) untuk dapatkan beg pengedar Shaklee yang penuh dengan informasi tentang produk Shaklee berserta dengan harga ahli. Jadi kalau dah jadi ahli tak perlu nak tanya beli Shaklee ni takde diskaun ke.. Sah2 lah kalau dah jadi ahli memang dapat harga ahli kan..

Cara kedua, beli produk Shaklee berharga RM650 atau bersamaan 200uv points, mommy boleh listkan points setiap produk. Cukup 200uv, dapatlah FREE MEMBERSHIP!! Iye, PERCUMA! Anda tak salah baca. 

Simple kan. Jadi tunggu apa lagi. Jangan tunggu lama-lama, nanti menyesal. Jika memang anda diluar sana memang nak berbisnes, pastikan orang yang mendaftarkan anda tu mempunyai empayar yang kukuh dalam Shaklee. Sebab untuk mendapat bimbingan mengenai online bisnes amatlah penting dalam Shaklee.

Banyak faedah kalau join Shaklee ni, pertama sekali semestinya beli dengan harga ahli. Bukan tu je, anda berpeluang untuk mendapat 3C dalam Shaklee iaitu CAR, CASH & CONVENTION. Nak tau lebih lanjut, sila lah jangan segan silu untuk bertanya. Insyallah mommy pastikan support group yang terhebat dari group WAHMILLIONAIRE atas naungan Master Mommy Wan Fatihanum.


Hubungi mommy darwisya untuk konsultasi percuma atau sebarang keterangan lanjut.

SMS / Call / Whatsapp / Telegram: 0176725772
Email : wss_ary@yahoo.com or wssary@gmail.com
FB : Wan Shahariah Sulaiman
Fanpage: Mommy darwisya - All About Natural Supplement

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


No comments:

Post a Comment