Monday, September 15, 2014

SET PANTANG SHAKLEE

Assalamualaikum semua.. 


Selepas bersalin adalah amat penting untuk kita berpantang. Mungkin ada yang diluar sana lebih gemar untuk makan jamu kan tapi makan jamu kan panas. Kalau anak kuning atau jaundice dah sah-sah tak boleh makan jamu. Mommy pun sedang berpantang dan sedang mengamalkan Set Pantang Shaklee. Memang best, badan cergas, luka sembuh cepat, susu pun meriah. Mommy nak kongsikan kelebihan setiap produk yang ada dalam set berpantang ni.

VITALEA - Membantu untuk memulihkan tenaga ibu dan pembentukan sel darah

SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS - Meningkatkan antibodi secara konsisten dan memperbaiki tisu sel yang rosak semasa bersalin 

B COMPLEX - Membantu menstabilkan hormon badan dan mengurangkan tekanan ibu dalam pantang

ZINC COMPLEX - Membantu proses pemulihan luka bersalin dan mengurangkan keguguran rambut

ESP (Energising Soy Protein) - Membekalkan tenaga kepada ibu, sebagai milk booster dan
membantu kulit lebih gebu dan cantik

OSTEMATRIK - Membekalkan kalsium kepada ibu terutama dalam penyusuan bayi dan juga mengatasi masalah sembelit

Jadi set pantang Shaklee ni tersangatlah lengkap untuk keperluan ibu berpantang. Jika anda ingin membeli terus sila klik link di bawah.


Hubungi mommy darwisya pengedar sah Shaklee di TTDI Jaya, Bukit Jelutong & seluruh Shah Alam untuk konsultasi percuma atau sebarang keterangan lanjut.

SMS / Call / Whatsapp / Telegram: 0176725772
Email : wss_ary@yahoo.com or wssary@gmail.com
FB : Wan Shahariah Sulaiman
Fanpage: Mommy darwisya - All About Natural Supplement

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

1 comment:

  1. Set berpantang shaklee memang terbaik...
    Luka cepat kering...air susu meriah dan badan rasa bersemangat...
    Jom berblogwalking ke blog sy..Http://qasehfirdausshoppe.blogspot.com

    ReplyDelete